II doroczny Zlot na Pieczenie Barana w Zawoi
II doroczny Zlot na Pieczenie Barana w Zawoi
II doroczny Zlot na Pieczenie Barana w Zawoi
Cena
590,-zł za zestaw
- Cena obejmuje zestaw z 2 osobami dorosłymi w terminie zlotu,
- Dopłata za kolejną osobę dorosłą 190 zł,
- Dopłata za dziecko od 4go do 18go roku życia 130 zł,
- Każda dodatkowa doba (możliwość przyjazdu dzień wcześniej i wyjazdu dzień później):
– 40 zł/postój,
– 20 zł/osoba (od 4go roku życia),
– 15 zł/prąd.
II doroczny Zlot na Pieczenie Barana w Zawoi
BRAK TERMINÓW
Jako organizator imprezy „II doroczny Zlot na Pieczenie Barana w Zawoi” zapewniamy:miejsce wyposażone w przyłącze prądu (prąd nie wystarczający dla celów ogrzewania kampera lub przyczepy – konieczna butla gazowa do ogrzewania), dostęp do czystej wody oraz podczas wyjazdu i przyjazdu możliwy serwis (zrzut wody szarej i toalety chemicznej) przyczepy/kampera w położonym kilkaset metrów drogi od miejsca zlotu punkcie serwisowym, gdzie można dokonać zrzutu szarej wody i toalety chemicznej, WC typu toi-toi – możliwy zrzut toalety chemicznej, zlew polowy oraz sanitariaty i łazienki ogólnie dostępne dla uczestników zlotu w DW Diablak na terenie którego będzie się odbywał zlot. Ponadto w okolicy znajdują się szlaki piesze, rowerowe, SPA, karczmy, sklep i wiele innych. Zapraszamy serdecznie na niezapomniany II doroczny Zlot na Pieczenie Barana w Zawoi dla przyczep i kamperów!W piątek od popołudnia do późnych godzin nocnychczeka was niezapomniana biesiada, której gospodarzem i wodzirejem będzie lokalna gwiazda Piotr Jezutek, znany m. in. z programów „Podróże z Góralem” oraz „Śląskie od Kuchni”. Czekajom was:
Podczas przyjazdu każdy otrzyma talony na kolację z baraniną, 2 lane piwa i 2 drinki – zimne napoje bezalkoholowe bez limitu – oraz 2 śniadania na sobotni i niedzielny poranek podane w formie szwedzkiego bufetu. Dodatkowo rozdamy również opaski zapewniające zniżki u lokalnych przedsiębiorców na różne rzeczy. Namiot cateringowy restauracji „Pełna Chata” będzie obecny z nami przez cały czas trwania zlotu, więc na miejscu będzie można zakupić pyszne jedzenie, czy piwo. Sobotni dzieńrano zapraszamy na śniadanie w formie szwedzkiego bufetu serwowane przez catering restauracji „Pełna Chata”. Po śniadaniu do wyboru będą 2 wycieczki dla bardziej lub mniej zaawansowanych wędrowców (o ile pozwoli na to pogoda). Około godziny 18 włączymy muzykę która umili nam sobotni wieczór i przy której będzie można potańczyć. Niedzielny dzieńzaczniemy od śniadania w formie szwedzkiego bufetu zapewnionego przez restaurację „Pełna Chata”. Po śniadaniu każdy ma czas wolny. Wyjazd do godziny 18.00. Każdy przed wyjazdem będzie miał możliwość skorzystania z punktu serwisowego na „Parkingu dla Przyczep i Kamperów Pod Babią Górą”, który jest oddalony o zaledwie o kilkaset metrów od miejsca zlotu! Dodatkowo podczas zlotumożecie liczyć na stoiska na których będzie degustacja rzemieślniczych win z możliwość ich zakupienia oraz stoisko z rękodziełem. Zawoja ponadto oferuje wiele atrakcji.szlaki turystyczne i rowerowe, bliskość parku narodowego, szczyty górskie (w tym najwyższy w rejonie – Babia Góra), wieża widokowa na Mosornym Groniu, wodospad, wyciąg kursujący turystów, jazda konna, park czarnego daniela, Beskidzki Raj z mini ZOO i wierzą widokową. Z naszych zlotów zawsze wszyscy wyjeżdżają zadowoleni i szczęśliwi – dołącz do grona zadowolonych klientów z usług Wyprawy Przyczepą. Dłuższy pobyt to żaden problem.Każdy może przedłużyć swój pobyt o czwartek 9.05 i poniedziałek 13.05 podczas wypełnienia formularza rezerwacyjnego. Za dodatkowe doby obowiązuje dopłata zgodnie z cennikiem zlotu. Nie czekajcie i wypełnijcie formularz rezerwacyjny już dziś. Szybka rezerwacja jest gwarancją niezmienności ceny imprezy „II doroczny Zlot na Pieczenie Barana w Zawoi”! Dołącz również do wydarzenia na Facebooku , gdzie możesz wymieniać się ze społecznością wrażeniami z wcześniejszych zlotów i dzielić się z przyjaciółmi tym wspaniałym pomysłem na wyjątkowe spędzenie czasu. |
Termin zlotu:
|
Dzień 1 |
Możliwość przyjazdu od godziny 12:00. Czas wolny, Ok godziny 19.30 początek biesiady z występami 2 góralskich kapel, wodzirejem, oraz pokazowym pieczeniem barana. |
Dzień 2 |
Między 8.30 a 11.00 śniadanie, Między godziną 12.30 a 13.00 dla chętnych piesza wycieczka – do wyboru 2 stopnie trudności, Osobom nie biorącym udziału w wycieczkach proponujemy relaks na łonie natury, Około godziny 18.00 wieczorna zabawa przy muzyce. |
Dzień 3 |
Między 8.30 a 11.00 śniadanie, Czas wolny – zachęcamy do aktywności fizycznych, Wyjazd do godziny 18..00. |
Cena zawiera:
Cena nie zawiera:
|
Uczestnik powinien:
|